Familie Dienst met Joey van den Akker

De Familiedienst bestaat globaal uit aanbidding en een preek.
 
Dienst
Tijdens de aanbidding willen we God eren, door een combinatie van muziek en gebed (voorbede).
Dit gebeurt onder leiding van de band.
De preek wordt gehouden door iemand uit een vaste groep sprekers van CFD of door gastsprekers.
U kunt in de agenda kijken wie er de komende zondagen spreken.
 
Na de dienst is er ruimte voor “fellowship“. Dit is de tijd om elkaar (beter) te leren kennen onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee.
We vinden het belangrijk om in alles wat we doen de Heilige Geest te volgen. Dit kan betekenen dat de dienst soms anders verloopt dan gepland.
 
Kinderkerk en Oppas
Voor de kinderen is er kinderkerk waarin aandacht is voor het geestelijk opbouwen van de kinderen. En er is oppas voor de allerkleinsten.

Datum

jan 29 2023
Expired!

Tijd

10:00 am
Rehoboth

Locatie

Rehoboth
Torenstraat 18, 9203 BG, Drachten
Categorie

Speakers

 • ? Hillebrand
  ? Hillebrand
  Oppas kinderen 0-4 jaar
 • ? Patrick
  ? Patrick
  Kinderkerk kinderen 5-12 jaar
 • Joey van de Akker
  Joey van de Akker

  Joey groeide op in een gebroken gezin. Zijn vader was een beruchte crimineel en zat een groot deel van zijn leven in de gevangenis. Joey leidde een dubbelleven met criminaliteit. “Ik stond bekend als een zeer agressief iemand waar je niet mee moest dollen. Ik was een echte ruziezoeker.” Desondanks was God Joey niet vergeten en in dit verhaal vertelt hij hoe God kwam opdagen in zijn leven op zeer bijzondere wijze.

  Joey vertelt. “Ik had geen vaderfiguur, er was wel een verlangen om een vader te hebben. Mijn vader had een crimineel bestaan en mijn moeder koos ervoor daar geen onderdeel van te zijn. Ze zijn gescheiden. Mijn vader hield zich bezig met drugs, berovingen en overvallen. Hij was een beruchte crimineel in Brabant.”

Geef een antwoord