Over CFD

Christian Fellowship Drachten (CFD) is opgericht op 1 juli 1997. De voorganger is Ferry Wieland. CFD is gestart als gevolg van woorden die uitgesproken zijn over de voorganger, o.a. dat God hem zei om Zijn volk te onderwijzen door te vertellen wat hij (Ferry) van God ontvangen heeft. God liet hem in een droom zien dat vanuit zijn wijsvinger een gedeelte van een zwaard stak, hij probeerde dit uit zijn wijsvinger te trekken maar dat lukte niet. Hij zag Jezus in de deur staan en Die kwam bij hem en hielp om dit zwaard helemaal uit zijn vinger te trekken.

Lees meer...

Liefde
Mensen oproepen in de liefde van God te gaan, opdat zij passie voor Jezus krijgen en bewogenheid voor mensen. (Efe 3:17-19 en Mat 9:36-38)

Gemeenschap
Mensen oproepen tot gemeenschap met de Heilige Geest. De Heilige Geest wijst ons de weg tot en brengt ons naar de volle waarheid. Door de Heilige Geest zeggen we: "Jezus is Heer". (2 Cor 13:13, 1Cor 12:3b, Joh 16:13).

Lees meer...

We geloven in één God, de Schepper van alle dingen en het leven, en in de Drieëenheid, de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.
(Deut 6:4, Marc 12:29, Mat 28:19)

We geloven dat Jezus Christus de Zoon van God is, geboren uit de maagd Maria,verwekt door de Heilige Geest.
(Jes 7:14, Mat 1:18, Luk 1:26-35)

Lees meer...

Profetisch woord door Steve Thompson (van MorningStar Ministries uit Fort Mill) op 24 November 2002 (vertaald uit het engels)

Weet je, ik voelde verschillende dingen. Ik wist dat dit een sterke boodschap was. Maar ik kon het nog niet echt helder krijgen. Ik begreep nog niet wat het echt betekende. Toen we gisteren terug reden naar het hotel, keek ik uit mijn raam, ik zag 3 rotsen uit het water komen. Identiek aan wat ik gezien had in een visioen. Een grote rots, een middelgrote en een kleine. En direct achter de rotsen en het water waar ze in staan, staat het gebouw van het Centrum van Licht en Architectuur, toch? Het was geweldig dat ik nederlands kon lezen, erg makkelijk om te lezen. Ik begon de Heer om richting te vragen en Hij liet me verschillende dingen zien. Maar toen ik hier vanochtend kwam, sprak Hij duidelijker. En dit is wat Hij zei:

Lees meer...

Bent u geïnteresseerd in hoe u Christian Fellowship Drachten financieel kunt ondersteunen, dan kunt u contact opnemen met Lloyd Outar.

Zijn contactgegevens zijn:
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM : 06 – 28 03 99 07
Adres : CFD, Torenstraat 18, 9203 BG Drachten

Lees meer...

Subcategorieën