De ouders van de bijna elf maanden oude terminale baby Charlie Gard uit Engeland kunnen bij Donald Trump aankloppen voor hulp. Dat liet de Amerikaanse president weten via Twitter.

‘De Volkskrant kopte woensdag “Hoe Joden met hulp van Amerikaanse Financiers de Al-Wadstraat in Jeruzalem van moslims proberen af te pakken”. Het stigmatiseren van Joden is journalisten niet vreemd de laatste jaren. Inhoudelijk gaat het artikel over een aantal kolonisten, maar kennelijk is elke Jood een kolonist.

Dinsgdag 19 September 2017, De Israelische premier Benjamin Netanyahu bespreekt de 72ste vergadering van de United Nations General Assembly in New York.
Bekijk de speech hier.

De Werelderfgoedcommissie van de UNESCO heeft vrijdag in Krakau, Polen, de Machpelagrot in Hebron, waar de aartsvaders Abraham, Isaak en Jakob zijn begraven, tot Palestijnse Werelderfgoed verklaard. 13 staten stemden voor, drie stemden tegen en zes onthielden zich van stemming.

De politiedienst die topgeheime internationale opsporingsinformatie verwerkt, slaat alarm. Door personeelsgebrek en falende computersystemen loopt de afdeling ruim 3.900 rechtshulpverzoeken achter. Medewerkers vrezen dat Nederland cruciale terreurtips misloopt.

Kinderen van mensen met een laag inkomen hebben, met geld van de gemeente Amsterdam, godsdienst- en koranlessen gehad in de meest omstreden moskeeën van de stad. Dat blijkt uit een steekproef die wethouder Arjan Vliegenthart op verzoek van de raad heeft gemaakt.

Friesland heeft God nodig!
Daarom willen we van 23 t/m 25 februari samen als christenen God zoeken voor onze provincie.
Naast de diensten met aanbidding en onderwijs, gaan we ook praktisch aan de slag met evangeliseren.
Een team van River Church Amsterdam, die zeer bedreven zijn in evangelisatie, komt ons onderwijs geven en ons praktisch ondersteunen op straat.

 

 

 

Smallingerland verliest met Tjeerd van Bekkum niet alleen een toegewijd persoon, maar ook een stabiele factor in het gemeentebestuur. Want die zijn nu op.
Geliefd bij raadsleden, ambtenaren, burgers en ondernemers. Amicaal in de omgang, een echte netwerker. Met zijn open houding en aanstekelijk enthousiasme bracht Van Bekkum, vanaf half juli CEO van Culturele Hoofdstad 2018, Smallingerland in zijn vijfjarige periode als burgemeester verder.

CFD op Facebook

Activiteiten